Gå til hovedindhold

Hvem er vi

Midtbyens Dagtilbud består af 9 afdelinger: seks integrerede institutioner (0-6 år) og 3 vuggestuer (0-3 år), som ligger fordelt i Ø-gadekvarteret og Nørrebro, henholdsvis på den vestlige og østlige side af Randersvej. Vi er ca. 600 skønne børn og 200 medarbejdere. Afdelingerne har hver sine kendetegn, som de er stolte af og gerne fortæller om. De overordnede mål og værdier er vi fælles om

 • Læs op

Indhold

  Samarbejde på tværs

  Midtbyens Dagtilbuds rummer ca. 580 børn og 180 medarbejdere - fordelt på 9 afdelinger. 9 pædagogiske ledere i dagtillbuddet har det daglige ledelsesansvar i de enkelte afdelinger i forhold til pædagogisk, medarbejdere, forældresamarbejde og økonomi.

  Dagtilbudslederen har det overordnede ansvar for økonomien og arbejdsmiljøet og for, at politiske beslutninger føres ud i livet. Hun er desuden leder for de pædagogiske ledere. 

  Midtbyens Dagtilbud er en del af lokaldistrikt Samsøgade; den lokale skole er Samsøgades Skole, som vi har et tæt samarbejde med.

  Den pædagogiske læreplan er udgangspunktet for næsten alt, hvad afdelingerne laver i løbet af dagen. Du kan læse om vores pædagogiske arbejde her: 

  Tryghed og arbejdsglæde

  I Midtbyens Dagtilbud har vi en stor medarbejdergruppe. Det betyder, at vi har mange forskellige ressourcer at trække på - til gavn for børnenes trivsel og udvikling. På tværs af de 9 afdelingerne holder vi kurser, foredrag og efteruddannelse for medarbejderne - ligesom vi også mødes til sociale arrangementer i hele dagtilbuddet.

  Det betyder, at mange af medarbejderne kender hinanden og bygger relationer op på tværs, hvilket vi tror på er med til at skabe gode arbejdsforhold, trygge relationer, engagement og arbejdsglæde. Faktorer, der smitter positivt af på arbejdet med børnene og samarbejdet med forældrene.

  Læs mere om Midtbyens Dagtilbud

  Du kan læse mere om dagtilbuddet i folderen "Værd at vide for forældre"

  Worth knowing about being a child and a parent in Midtbyens Dagtilbud

  Sidst opdateret: 8. december 2023