Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Er du på udkig efter et job i en vuggestue eller en integreret institution i midtbyen? Så hold øje med ledige stillinger i vores afdelinger

 • Læs op

Indhold

  Sådan søger du job hos os

  Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk på aarhus.dk/job.

  Vikarer

  I alle afdelinger er der tilknyttet faste vikarer; dog har vi af og til brug for nye.
  Du er derfor velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i. 
  Vi gemmer kun din ansøgning én måned (GPDR).  

  Studerende hos os

  I Midtbyens Dagtilbud har vi stor erfaring med at have studerende i praktik. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis ude i virkeligheden. Det giver os mulighed for at dele vores viden og erfaringer med de studerende - samtidig med at de er med til at kigge på vores praksis med nye øjne. 
  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker praktik i en af vores afdelinger. 

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

  Filmen her er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan dagtilbud, klubber og skoler hænger sammen i Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.

  Sidst opdateret: 11. december 2023